PLANTA DE CLASSIFICACIÓ I VALORITZACIÓ DE RNP DE PICASSENT

La Planta de Classificació i Valorització de Residus No Perillosos situada en el Polígon Industrial “Juan Carlos I” entre les poblacions d’Almussafes i Picassent, oferix un enclau estratègic per al teixit empresarial, especialment, al sector de l’automoció.

Dotada amb un ampli espai i amb les millors técniques disponibles per a la classificació i valorització de residus no perillosos, és la solució ideal per a les empreses que vuiguen gestionar els seus residus de manera eficaç i eficient.

Tots els procesos ejecutats tenen lloc sota procediments certificats d’acord amb els models continguts en les norms ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001.

ABOCADOR DE RNP DE PEDRALBA

Dipòsit controlat de Residus No Perillosos ubicat en el terme municipal de Pedralba i amb una capacitat inicial per a més de 300.000 m3

 

Alberga residus no perillosos, procedents de plantes de tractament i classificació de residus industrials no perillosos (R.N.P), així com els residus de procedència Industrial que no estiguen classificats com a perillosos (R.S.I.: Residus Sòlid Industrial no Perillós), concretament, aquells residus que no poden ser sotmesos a procés de classificació.