GIRSA INICIA LES PROVES INDUSTRIALS DEL PROCESSAT DE LA PALLA D’ARRÒS

05 September 2018

Ja hem començat les proves industrials de processament de la palla d’arròs, per tal de convertir el residu d’aquest cultiu en un producte per introduir en diferents mercats.

Amb aquestes proves, es pretén determinar la viabilitat de la compactació del residu per facilitar el seu transport i maneig.

S’han provat diferents graus de compactació: el format habitual en bales, les bales ultracompactades i la pel·letització.

Aquestes proves, juntament amb la caracterització analítica dels diferents productes, ens permetrà orientar aquest residu a un o altre sector: industrial, agrícola, ramader o de la producció d’energia a través de la biomassa.

Les proves han estat supervisades pels nostres tècnics en les instal·lacions de l’empresa FORCAM de Santaella, Còrdova. Una de les empreses més innovadores del sector del farratge ramader i amb presència en diferents sectors internacionals.

Compartir en...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone