Certificado ISO 9001 Certificado ISO 14001 Certificado OHSAS 18001

C/Profesor Beltran Baguena 4 -Edificio Trade Center - Oficina 113 - 46009 Valencia
Tel.96 339 18 50 - Fax: 96 393 30 69 - girsa@girsa.es


Recollida Selectiva de Residus

girsa-recogida selectivaEls nostres servicis d’arreplega selectiva es dissenyen sempre en funció de la necessitat del client, siga Administració Pública o empresa.

El sistema de recollida, l’elecció del tipus de contenidors, l’opció d’instal·lar autocompactadors o contenidors soterrats, la decisió de continuar amb arreplegues porta a porta, els sistemes de transport o el destí final de cada residu són, entre altres, factors que determinaran que el servici siga eficient i viable econòmicament.

L’àmplia implantació de les nostres propostes d’arreplega selectiva en la província de València, acredita que actualment som un referent per a l’administració local. Prestem el servici d’arreplega selectiva de residus domiciliaris de paper-cartó i envasos lleugers, residus voluminosos, mobles i efectes i restes de poda, en quasi un terç dels municipis de la província.

 

Després de la posada en marxa de la Planta de tractament i classificació de Picassent, hem ampliat l’oferta de servicis d’arreplega selectiva, que actualment tenim també implantada, en indústries, hospitals, complexos educatius, comerços, associacions, cooperatives etc.

Top